Samenwerking met IXXI

IXXI produceert mooie duurzame wanddecoratie. Ik werd door IXXI benaderd om mee te werken aan de "Be Outstanding" campagne. Waarbij de nadruk lag op dat je IXXI wanddecoratie in allerlei vormen en formaten kunt bestellen. Think out of the box! 

In de keuken

Ik koos voor de print "Starry Night above the Rhone" in formaat 260 x 140 cm. We hebben ervoor gekozen om deze in de keuken te hangen.

Let op: Wil je dit ook zo doen? Zorg dan dat je IXXI niet te dicht bij je fornuis hangt, of scherm je IXXI af met een spat/hittescherm ( zoals wij gedaan hebben)

Duurzaam geproduceerd

Ook IXXI heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo worden IXXI'S alleen on-demand geproduceerd, waardoor alle producten een bestemming krijgen en geen IXXI's worden weggegooid. Het restpapier wat vrijkomt bij het snijden van de kaarten gaat terug naar de papierfabriek, daar maken ze er nieuw papier van. De IXXI is 100% recyclebaar. 

Jouw IXXI wordt helemaal in Nederland geproduceerd en door de compacte manier van verpakken zorgt voor een lage CO2 belasting. 

Meer over IXXI

Website: www.ixxiyourworld.com
Instagram: @ixxiyourworld

 

 

Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld

Reacties

Bezig met laden... Bezig met laden...

Een berichtje ontvangen als ik een nieuwe blog plaats? Schrijf je hier in!

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen