Miniblog 2: de schoentjes

In deze serie miniblogs worden bijzondere items uit ons interieur in de spotlights gezet. In dit blog gaat het over een bijzonder kunstwerk.

Een aantal jaar geleden kreeg Arno voor zijn verjaardag een a4tje van zijn vader. Klinkt niet echt spannend hè?
Op dat a4tje stonden een heleboel kinderschoentjes. Een beetje afwachtend bleven vader en zoon elkaar aankijken. Want hoe reageer je op zo'n cadeau?

Wat bleek nu? Arno zijn vader Herman heeft de kinderschoenen van zowel Arno als Ben bewaard met het idee er later -dus nu- iets van te maken. Op de foto stond de compositie van de schoentjes zoals hij het wilde plaatsen in een mooi houten frame. 

Het frame werd gemaakt door de oom van Arno en Herman heeft de schoentjes er in geschroefd. Ik vind het heel bijzonder dat de schoenen bewaard zijn gebleven en dat Herman er zo iets moois van heeft gemaakt. We zijn nog steeds heel blij met dit bijzondere cadeau en daarom hangt het in onze hal. 

We hebben er al heel veel reacties op gehad, van postbezorgers tot ouders die vriendjes van de kinderen op kwamen halen. Dan vertellen we graag dit bijzondere verhaal over de oude schoenen van Arno. 

Niet alle gegevens zijn juist ingevuld. Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw
Uw reactie is opgeslagen
Reactie plaatsen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Uw reactie is opgeslagen

Reacties

Bezig met laden... Bezig met laden...

Een berichtje ontvangen als ik een nieuwe blog plaats? Schrijf je hier in!

Blijf op de hoogte
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang