Links

Hieronder vind je een lijst met nuttige en leuke websites en blogs! Kom regelmatig een kijkje nemen, want hij wordt steeds verder aangevuld. 

Instagram

Wil je ons interieur-avontuur op de voet volgen? Neem dan een kijkje op mijn Instagam-account

Publicaties

Showhome keek bij ons binnen : Binnenkijken bij Marjolein

Interieurblogs

Jenns Homestyle

Mindy Schroor

Deense zomer

Interieur & Lifestyle 

Kringloopwinkels

Kringloop Amersfoort/Leusden...
is een grote kringloop met elke dag weer prachtige items, goed gesorteerd en vriendelijk personeel. Ze hebben ook een hele toffe Instagram pagina met prachtige foto's van hun spullen.
Website: https://www.kringloopamersfoortleusden.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/kringloopamersfoortleusden/

Kringloopcentrum Altena... 
is een flinke kringloop die voor het grootste gedeelte bestaat uit mooi ingerichte stijlkamers. Mooi gesorteerde en nette winkel. Ze hebben ook een afdeling met spullen die net nieuw binnen zijn, zo is er steeds iets nieuws te vinden. 
Website: https://kringloopcentrumaltena.nl/   

Kringloop Gorinchem

Kringloop Gorinchem is een nette kringloop winkel waar alles erg goed gesorteerd is. Het leuke aan deze kringloop is dat zij veel kleding verkopen, mooi op kleur gesorteerd! 
Website: https://www.kringloopgorinchem.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/kringloop_gorinchem

Duurzame initiatieven

Duurzaam tandenpoetsen? https://thebamboobrushsociety.com/ verkoopt tandenborstels van bamboe. Deze zijn biologisch afbreekbaar op de haren na. Maar die kan je weer inleveren en daar maken ze dan weer een nieuw product van. 

Kurklederen Bottle carrier. https://carrymore.co/ Maakt erg mooie kurklederen flessenhouders voor op je rug. Ook geven ze op hun website en instagram tips voor een duurzamer leven. 

 

 

Een berichtje ontvangen als ik een nieuwe blog plaats? Schrijf je hier in!

Aanmelden nieuwsbrief
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen