Sustainable Content voor jou

Sinds 2014 ben ik actief op Instagram. Ik ben begonnen met een fotografieaccount welke in 2018 een interieuraccount is geworden. Met veel plezier post ik foto's van ons duurzame interieur. Ik haal energie en plezier uit het maken van foto's en het schrijven van teksten. Ik denk dat alleen op die manier je van je Instagrampagina een succes kunt maken. Want het succesvol maken van een account op Instagram vergt veel tijd, geduld en aandacht. 

In 2021 heb ik besloten om anderen te helpen met het onderhouden van hun Instagram- kanaal en begon ik Sustainable Content and Concepts. Een bedrijf voor Social Media Management. 

 

Visitekaartje XL

Waar je voorheen als bedrijf niet zonder website kon, kan je nu eigenlijk ook niet meer zonder Social Media kanaal. Mensen willen graag beelden zien van het werk dat je doet. Zo kunnen ze beter inschatten of jouw product of dienst bij hen past. Ook lezen ze graag reacties van (tevreden) klanten én willen ze je taggen als ze tevreden zijn over jouw bedrijf. 

Laatst heb ik iets moois gekocht bij een kringloopwinkel. Ik was zeer tevreden over hun dienstverlening en wilde andere mensen graag enthousiasmeren om er ook eens te gaan winkelen. Ik had een mooie video gemaakt van het product en wilde de winkel graag taggen in het bericht. Maar wat bleek? Ze hadden geen instagram-account. Een gemiste kans. 

Als je mensen tagt in een bericht kunnen ze op de tag klikken en komen ze direct bij jouw instagrampagina terecht. Eigenlijk is je Instagram-pagina dus een XL visitekaartje!

Wat kan Sustainable Content voor jou doen?

Een Instagram-account wordt alleen een succes als je er veel tijd en aandacht aan besteed. Maar dan moet je die tijd wel hebben én je moet het leuk vinden. 

Wil jij meer halen uit jouw instagram-account, maar heb je geen tijd? Of vind je het een vervelende klus om zelf te doen? 

Laat Sustainable Content jou helpen!

Wat krijg je?

  • Sustainable Content maakt een pakkende biografie waardoor bezoekers van jouw account snel zien wat jouw bedrijf voor hen kan betekenen.
  • Iedere week zet Sustainable Content een aantrekkelijke post met onderschrift op jouw Instagram-account.
  • Sustainable Content zet er een bij jouw content passende set van 30 hashtags onder. Dit zijn "zoeklabels" waaronder jouw berichten gevonden kunnen worden. Dit zorgt voor nieuwe volgers én mogelijk nieuwe klanten. 
  • Sustainable Content plaatst niet alleen berichten (content) op jouw account, we onderhouden het account ook. Dit betekent dat we likes geven op posts van mogelijke klanten. Reageren op opmerkingen en eventueel mensen doorverwijzen naar de website van jouw bedrijf. 

Wat betaal je?

Sustainable Content heeft een uurtarief van  € 50. In het kennismakingsgesprek zullen we met elkaar bespreken hoeveel uur nodig is om jouw pagina naar jouw wensen te onderhouden. We werken vanaf dat moment met een vaste prijs per maand, zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

Een berichtje ontvangen als ik een nieuwe blog plaats? Schrijf je hier in!

Blijf op de hoogte
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang